Pikavippivertailu

SAV-Rahoitus tarjoaa lainaa auto vakuutena

SAV-Rahoitus Oyj on ajoneuvorahoitusta tarjoava yritys, joka on toiminut Suomessa jo yli kymmenen vuotta. SAV-Rahoitus on myöntänyt lainaa jo 100 000 suomalaiselle.

 

SAV-Rahoitus tarjoaa lainaa yksityishenkilön yllättäviin rahantarpeisiin ajoneuvoa vastaan. Toisin sanoin SAV-Rahoitus myöntää lainaa autoa tai moottoripyörää vastaan jopa 6000 euron edestä tai korkeintaan 50% ajoneuvon markkina-arvosta.

 

Vakuudeksi tarjottavan ajoneuvon ikä vaikuttaa lainan korkoon. Korko vaihtelee myös haetun lainan suuruuden, hakijan iän ja bruttotulojen mukaan. SAV-Rahoitus

käyttää apunaan yleistä markkinainformaatiota ajoneuvon arvon määrittelemiseksi. Ajoneuvon arvo riippuu sen merkistä, käyttöiästä ja mallista. Arvioissa käytetään markkinahintaa alempia arvoja, koska SAV-Rahoitus määrittelee hinnan näkemättä ajoneuvoa.

 

Kun asiakas SAV-Rahoitukselta saa hän arvion ajoneuvonsa arvosta. Jos asiakkaan mielestä ajoneuvon arvo on merkitty alakanttiin voi hän käydä näyttämässä ajoneuvoaan SAV-Rahoituksen palvelupisteessä.

 

SAV-Rahoitus myöntää lainaa ainoastaan kuluttajille, joilla ei ole maksuhäiriöitä luottorekisterissä. Asiakas voi saada lainarahat tililleen nopeimmillaan kolmen pankkipäivän päästä.

 

SAV-Rahoitus tarjoaa verkkosivuilla asiakkailleen rahoituslaskurin, jonka avulla voi arvioida kuinka paljon hän voi saada lainaa omaa ajoneuvoa vastaan. Auto tai moottoripyörä, joka annetaan lainan vakuudeksi, on oltava omissa nimissä. Jos ajoneuvo on esimerkiksi rahoitusyhtiön rahoittama on kuluttaja ajoneuvon haltija eikä omistaja ja hän ei siksi voi saada lainaa ajoneuvoa vastaan. Lainaa ei myöskään voida myöntää työsuhdeajoneuvoja vastaan samasta syystä.

 

SAV-rahoitus tarjoaa asiakkailleen myös eri rahoituspaketteja ajoneuvon hankintaa varten. SAV10-rahoituspaketin avulla kuluttaja tarvitsee vain 10 % käsirahaa ajoneuvon hankintaan. Jopa 20 vuotta vanhoille ajoneuvoille voi saada rahoitusta. SAV rahoitus toimii tällä hetkellä yli 450 autoliikkeessä Suomessa. Netistä voi tarkistaa missä on lähin autoliike, joka on yhteistyössä SAV-rahoitus Oyj:n kanssa. Lainahakemuksen voi täyttää netistä, ja siihen saa vastauksen päivässä. Rahoituksen lisäksi SAV-rahoitus tarjoaa asiakkailleen vakuutuksia ja innovatiivisia SAV-turvatuotteita. Tuotteita voi ostaa kätevästi SAV-EXTRANET –luottopäätöspalvelun avulla, joka on käytössä 24 tuntia vuorokaudessa.

 

SAV-ennakon avulla asiakas voi saada myynnissä olevaan ajoneuvoonsa sidotut rahat käyttöön välittömästi, vaikka ajoneuvoa ei saadakaan myydyksi. SAV-rahoitus myöntää asiakkaillensa kolmen kuukauden lyhennysvapaan myyntiajan. Jos ajoneuvoa ei ole saatu tänä aikana myytyä muuttuu ennakko ajoneuvovakuudelliseksi lainaksi, jota kuluttaja voi lyhentää kuukausierissä omavalintaisen laina-ajan mukaan.

Auton myyntiä voi jatkaa normaalisti ja kun se saadaan vihdoin myydyksi maksaa asiakas jäljellä olevan ennakon pois.

 

SAV-rahoitus Oyj:n myöntämää rahoitusta voi saada ainoastaan jos on täysi-ikäinen Suomen kansalainen. Bruttotulojen tulee olla vähintään 1000 euroa kuukaudessa ja hakemuksessa ilmoitetun ajoneuvon on oltava omissa nimissäsi sekä liikennekelpoinen. SAV-ennakosta peritään järjestelypalkkiota, joka on 5 % pääomasta tai enintään 175 euroa. Asiakkaan tulee maksaa myös rekisteröintimaksu, joka on 25 euroa. SAV-Rahoitus Oyj:n myöntämän 6000 euron lainan korko 48 kuukauden maksuajalla on KSL:n mukainen 12,5 %.

 

SAV-Rahoitus on erikoistunut myöntämään autolainoja. Toisinsanoin SAV-Rahoitus myöntää vakuudellista kulutusluottoa, jonka vakuudeksi asetetaan joko auto tai moottoripyörä. Laina on suurimmillaan 6 000 euroa ja laina-aika vaihtelee kuudesta kuukaudesta 36 kuukauteen.

 

SAV-rahoitus lyhyesti