Pikavippivertailu

OK Money Finance pikavippi

Ok Money Finance Oy on kotimainen ja täysin suomalaisten omistuksessa oleva vippipalvelu. Ok Money Finance Oy tarjoaa ajasta ja paikasta riippumatonta vippiä varsinkin puhelin- ja verkkoratkaisuja hyödyntäen – 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemän päivää viikossa. Perustamisvuodesta 2005 asti Ok Money Finance Oy on myöntänyt jopa yli 100 000 vippiä, suoraan suomalaisilta suomalaisille rahan tarvitsijoille!

 

Ok Money Finance Oy tarjoaa lainat niin pieneen kuin suurempaankin tarpeeseen. Jos vaikka jääkaappi on tyhjä, 50 euroa riittää varmasti täyttämään sen äärilleen. 14 vuorokauden laina-ajalla maksat 50 eurosta korkoa vain kymmenen euroa, siis koko lainasta yhteensä 60 euroa. Myös esimerkiksi kodinkoneen ostoon riittää varmasti 200 euroa, jonka lainaamisesta maksat 14 päivän maksuajalla vain 38 euroa, yhteensä 238 euroa. Ok Money Finance oy tarjoaa lainaa jopa tuhanteen euroon asti. Laina-ajan voit valita yhdessä erässä maksettavasta 14 tai 30 vuorokauden lainasta tai kolmessa erässä maksettavasta 90 vuorokauden lainasta. Ok Money Finance Oy kertoo sivullaan myös todelliset vuosikorot erikokoisille summille sekä tarjoaa apua vippien vertailussa – verkkosivuilta löydät siis taatusti juuri itsellesi sopivan pikavipin.

 

Ok Money Finance Oy myöntää luottoa 18 vuotta täyttäneelle, vakituisesti Suomessa asuvalle henkilölle. Hakijan tulee olla myös oikeustoimi- ja luottokelpoinen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että hakija on hoitanut raha-asiansa hyvin, eikä luottorekisteristä löydy negatiivisia merkintöjä. Suurempiin summiin 300 eurosta ylöspäin vaaditaan 20 vuoden ikää. Lainaa 500 eurosta tuhanteen euroon saavat vain 23 vuotta täyttäneet asiakkaat, ja tällöin vippi maksetaan kolmessa erässä. Ok Money Finance Oy pikavipin haet helposti ja nopeaakin nopeammin internetissä. Ensimmäistä kertaa vippiä hakiessasi valitset parhaan lainasumman ja laina-ajan juuri itsellesi selkeän laskurin avulla, joka näyttää samalla kaikki sinulle lainasta koituvat kulut. Seuraavaksi tunnistaudut sivulle  pankkitunnuksillasi. Pankkitunnuksillasi tunnistautuessasi Ok Money Finance Oy antaa sinulle PIN-koodin, jonka avulla voit hakea vippiä seuraavan kerran tekstiviestillä puhelimellasi – silloin pikalainasi voi olla vain parin klikkauksen päässä, vaikka seisoisit autiolla saarella!

Kun teet hakemuksen netissä, lisää hakemukseen tarvittavat tiedot ja hyväksy lainaehdot. Seuraavaksi saat joko myönteisen tai myöntämättömän lainapäätöksen näytöllesi. Mikäli Ok Money Finance Oy hyväksyy hakemuksesi, lainaamasi summa siirtyy tilillesi aukioloaikoina ma-su klo 7 – 23. Kun rahat on siirretty tilillesi Ok Money Finance Oy lähettää vahvistuksen sinulle tekstiviestillä. Jos satut hakemaan lainaa aukioloaikojen sisällä, voit siis saada rahat tilillesi silmänräpäyksessä. Enintään rahojen saamisessa menee kuitenkin 1 – 2 arkipäivää.

 

Jos haluat peruuttaa vippisi esimerkiksi rahantarpeen loppumisen takia, sinulla on kuluttajansuojalain turvaama 14 vuorokauden peruutusaika. Lähetettyäsi peruutusilmoituksen verkkosivuilta löytyvien ohjeiden avulla postitse, sinulla on 30 vuorokautta aikaa maksaa vippisi takaisin Ok Money Finance Oy:lle. Ok Money Finance Oy velvoittaa sinut maksamaan korvauksena luottosi koron siltä ajalta, kun se oli käytössäsi. Mikäli kysymyksessä on alle kahdensadan suuruinen luotto, Ok Money Finance Oy perii lainasta luoton todellista vuosikorkoa siltä ajalta, jonka vippi oli sinun käytössäsi.

Taloustutkimus Oy:n tutkimuksen Suomi Eilen ja Tänään, Pikalainat ja Kulutusluoto 2009 ja 2012 tutkimuksen mukaan Ok Money Finance Oy oli vippipalveluiden yhteisvertailussa paras. Vertailussa tutkittiin muun muassa pikalainayritysten korkotasoa verrattuna laina-aikaan ja lainattuun summaan, sekä palvelun ja vipin saamisen luotettavuutta ja turvallisuutta. Ok Money Finance Oy on siis takuuvarmasti luotettava ja turvallinen vippipalvelu, joka yllättää aina nopeudellaan ja helppokäyttöisyydellään.

Ok Money Finance Oy:n verkkosivulta löydät paljon tärkeää tietoa, joihin kannattaa ehdottomasti tutustua ennen lainan hakemista. Askarruttavissa kysymyksissä saat nopeasti apua Ok Money Finance Oy:n asiakaspalvelunumerosta tai ilmaiseksi yrityksen sähköpostiosoitteesta.

 

OK Money Finance lyhyesti


-Suomalainen yritys
-Perustettu 2005
-18 vuotta täyttäneille
-14 vrk:n peruutusoikeus
-Takaisinmaksu yhdessä erässä 14 tai 30 vrk, kolmessa erässä 90 vrk